Gordon heeft bijzonder harde woorden voor tv-columniste

door: BCM
Gordon Heuckeroth De Cooken en Verhulst Show
Afbeelding bron: Play4

Gordon Heuckeroth is bij ons bekend als jurylid uit 'K2 Zoekt K3'. In Nederland zorgt hij regelmatig voor opschudding met zijn uitspraken.

Gordon staat dan ook vaak in het oog van de storm. De Nederlandse columniste Angela de Jong schrijft voor de krant 'Algemeen Dagblad' en noemde hem zopas een 'narcistische kleuter'.

Gordon is daar niet van gediend en reageert woedend op zijn Instagram. "Ik dacht al: waar blijft ze nou, die zure takketrol? Maar daar is ze, hoor! Ze kon niet wachten om weer een heerlijk negatief stuk over me te schrijven en heeft zelfs haar Franse kaasjes en chips aan de kant gegooid om haar venijn weer los te laten!”

En hij gaat verder: “Het wordt een beetje zielig nu, ­Angela. Het gaat mensen ook opvallen dat je alleen maar ­negativiteit kan ontdekken in mijn verschijning. Ik moet om je lachen, maar ik vind je ook gevaarlijk. Omdat je misbruik maakt van je machts­positie."

"Je gebruikt je columns voor persoonlijke wrok. Maar veel ­erger nog: je zaait haat en negativiteit. Je vertoont je in tv-programma’s waar je helemaal niet thuishoort en gaat mij beschuldigen van narcisme en mediageilheid? Ik vind dat je terug­gefloten moet worden door je hoofdredacteur", klinkt het duidelijk.

 

Tags Gordon