Gordon Heuckeroth woedend: "Je moet stoppen met mensen kapot te maken"

door: LHX
Gordon Heuckeroth De Cooken en Verhulst Show
Afbeelding bron: Play4

Journalist Angela de Jong schrikt er niet voor terug om zware kritiek te uiten op bekende Nederlanders. In haar recente column is het Gordon die het moet ontgelden.

Angela de Jong noemt Gordon in haar colum een "narcistische kleuter" die zich ongevraagt in elk gesprek mengt en dan meteen over zichzelf begint. Het is kritiek waar hij absoluut niet mee kan lachen.

"Ze kon niet wachten om weer een heerlijk negatief stuk over me te schrijven", reageert hij boos op Instagram. "Ik moet om je lachen, maar ik vind je ook gevaarlijk, en wel hierom: je misbruikt je machtspositie om je columns te gebruiken voor persoonlijke wrok."

Wat hij nóg erger vindt, is dat ze daarmee haat en negativiteit zaait. "Ik vind dat je teruggefloten moet worden door je hoofdredacteur en dat die je erop moet wijzen dat je een voorbeeldfunctie hebt. Je moet stoppen met mensen willens en wetens kapot te maken."

Zoals gewoonlijk schuwt hij de harde woorden niet. Hij noemt Angela onder andere een "troela" en een "enorme trut". Het ziet ernaar uit dat hun conflict nog lang niet ten einde is.

Tags Gordon