Gordon moet opnieuw breuk verwerken: 'Jarenlange steun en toeverlaat'

door: WVDS
Gordon Heuckeroth De Cooken en Verhulst Show
Afbeelding bron: Play4

Dat Gordon nogal frank en vrij in het leven staat, dat is ondertussen al wel bekend. In België lagen zijn uitspraken, als jurylid in K2 zoekt K3, over kandidaten bij veel kijkers heel zwaar op de maag.

 

Gordon komt regelmatig in opspraak over zijn persoonlijk en professioneel leven. Met collega Gerard Joling heeft hij ook een haat-liefdeverhouding. Hun programma Geer & Goor werd door persoonlijke vetes stopgezet.

Gordon ziet relatie spaak lopen met manager

Donderdag kwam het nieuws dat Gordon opnieuw een professionele relatie heeft zien spaak lopen. Vijf jaar was Nathalie Moser zijn steun en toeverlaat als zijn manager. Mediacourant schrijft dat Nathalie een punt achter hun samenwerking heeft gezet.

Wat juist de aanleiding of reden van hun breuk is, is niet bekend. Ondertussen heeft Gordon al laten weten weer een nieuwe manager te hebben met Ilske Helleman, die al 30 jaar actief is in de media. 

Mediacourant citeert Shownieuws, dat een gesprek had met Story-baas Guido den Aantrekker, die niet schrikt van de breuk. “Gordon is en blijft een ongeleid projectiel. Dat was hij vroeger voor z’n familie, dat is hij voor z’n vrienden, dat is hij voor collega’s en ook voor zijn managers.”

Tags Gordon