Gordon reageert fel op beschuldigingen van ex Gavin: "Schaam me dat ik van je hield"

door: LHX
Gordon met ex-verloofde Gavin
Afbeelding bron: Instagram @gordonheuckeroth

Slechts enkele weken na hun verloving is de sprookjesrelatie van Gordon Heuckeroth en Australiër Gavin alweer voorbij. Hoe dat zo snel is kunnen foutlopen? Daar hebben de twee een heel verschillende kijk op.

Volgens Gavin zijn het Gordons stemmingswisselingen, volgens hem veroorzaakt door zijn druggebruik, die het einde hebben betekend van hun relatie. "Het ene moment hemelt hij je helemaal op, het volgende breekt hij je volledig af en beledigt hij je tot op het bot", vertelt hij in Privé.

Zo vergat Gavin op een dag zijn gsm in een taxi, waardoor hij een hele nacht onbereikbaar was. Toen hij hem de volgende ochtend ging ophalen, leek dat hij 123 berichtjes, 26 gemiste oproepen, vijf notificaties op Instagram, drie sms'jes en één email had van hem. "Allemaal onaardig."

Op Instagram reageert Gordon nu in een woeste post op de vele beschuldigingen. Zo ontkent hij dat hij Gavin pushte om hem ten huwelijk te vragen. "Jij was degene die al van de eerste week wilde trouwen en we wilden het samen plannen", schrijft hij. Bovendien beweert hij dat zijn stemmingswisselingen niets te maken hebben met drugs, maar met zijn diabetes.

Dat Gavin hem nu in de media zwartmaakt, getuigt volgens hem van een enorm gebrek aan respect. "Vooral omdat je beloofde met niemand te praten en zelfs bereid was een verklaring ten gunste van mij af te leggen als schadebeperking, omdat je wist wat de gevolgen van onze breuk zouden zijn."

"Hoe je me nu probeert te vernietigen via de media door je verhaal te verkopen en me af te schilderen als een soort junkie zegt hopelijk meer over jou dan over mij. Ik schaam me dat ik überhaupt van je hield en zo naïef was."

"Helaas kan ik je ring niet terugsturen, omdat het verboden is om goud naar Australië te sturen. Maar hij krijgt een mooi plekje hier in de Amsterdamse haven, op de bodem", klinkt het veelbetekenend.

Gordon
Afbeelding bron: Instagram @lifeofyvonne
Gordon
Afbeelding bron: Instagram @lifeofyvonne
Tags Gordon