Het gaat fout bij de Meilandjes: “Zelfs zij zijn doodsbang van Maxime”

door: PMN
Château Meiland
Afbeelding bron: Play4

Maxime Meiland bracht vorig jaar haar eigen biografie uit. In die biografie zegt ze verkracht te zijn geweest. De dader ontkent dit en diende klacht in tegen haar voor smaad.
 

De familie Meiland is heel populair geworden. Hun programma ‘Château Meiland’ blijft heel goed scoren.

Maar het lijkt te rommelen binnen de familie Meiland. Dat beweert toch gewezen huisvriendin Caroline van Eeden in ‘Party’. Zij haalt heel scherp uit naar Maxime.

“Maxime? Zij is de duivel. “Wat Maxime betreft, en dat mag je met hele dikke letters in de Party zetten: als ik haar echt een klap had gegeven, dan had ik dat nu eerlijk verteld. Want dit meisje heeft in mijn ogen opvoedkundig een hele harde tik nodig. In ieder geval toen ze 23 was en mij een glas naar mijn hoofd gooide.”

“De snotneus. Ze zei: ‘Doos, hou je mond dicht!’ De tafels gingen omver, die duwde ik om. Een parasol kwam tegen haar arm. Misschien heb ik in al die bewegingen met mijn vinger tegen haar arm gekrast. We stonden neus aan neus tegen elkaar.”

“Maar dit meisje… Haar eigen ouders zijn bang voor haar, joh. Het is een verschrikkelijke griet! Het is onvoorstelbaar dat zoiets bestaat.”