Het loopt mis bij Martien en Erica Meiland: "Vréselijk!"

door: LHX
Martien Meiland in Chateau Meiland
Afbeelding bron: SBS Belgium

De fans van de familie Meiland kunnen weer aan hun trekken komen. Het nieuwe seizoen van 'Chateau Meiland' is van start gegaan.

Het nieuwe seizoen van 'Chateau Meiland' belooft weer veelbewogen te worden. Onder andere de verhuis van Martien en Erica Meiland, de dood van Erica's moeder en het huwelijk van hun dochter Maxime komen erin aan bod.

In hun podcast 'Wat Goéééd' geven Martien en Erica alvast enkele voorsmaakjes. Zo vertellen ze hoe ze op zoek gingen naar een vakantiehuis in Frankrijk.

"We hadden ergens een advertentietje gezien. Het was een huis met blauwe luiken", begint Martien. "We reden door die landerijen en uiteindelijk vonden we het, dáchten we", vult Erica aan. "Het zag er onwijs goed uit, met een heel leuk blauw hek en een heel leuke tuin."

Toch liep het helemaal niet zoals verwacht. "Op een gegeven moment kwam er een heel chagrijnige vent naar buiten, een soort cowboy. Hij zegt: 'Qu'est-ce que c'est? What do you want?'" Toen bleek dat zijn huis helemaal niet te koop stond. "We hadden helemaal het verkeerde huis. Vréselijk!", roept Martien uit.