Iedereen staat te kijken van de dochtertjes van Maxime Meiland: "Zo lief!"

door: LHX
Maxime Meiland Vivé Claire insta maximemeiland.png
Afbeelding bron: Instagram @maximemeiland

Maxime Meiland heeft twee dochtertjes. Samen met haar man Leroy Molkenboer heeft ze Vivé, en dan is er nog Claire, uit een eerdere relatie.

Op Instagram deelt Maxime Meiland een bijzondere video. Daarin is te zien hoe ze samen met Claire en Vivé cupcakes maakt. Claire lijkt zich helemaal op haar gemak te voelen voor de camera.

"We gaan vandaag cupcakes maken", kondigt ze aan. "Dit is m'n zusje Vivé, dit ben ik en dat is mijn mama." Enthousiast helpt ze mee en tussendoor zorgt ze ook goed voor haar zusje.

Uiteindelijk is het resultaat een gewone cake in plaats van cupcakes. Maxime bleek immers geen cupcakevormpjes te hebben. De meisjes lijken daar gelukkig geen probleem mee te hebben: met veel smaak proeven ze een stuk.

De video lokt massaal veel reacties uit bij Maximes volgers. Zij vinden het geweldig om de twee zusjes bezig te zien. "Wat is Claire een grote meid geworden", schrijven ze. "Leuke meiden zijn het toch."

"Superschattig!", klinkt het ook. "Wat worden ze snel groot." "Zo lief hoe Claire tegen haar zusje doet!" "Een heel flinke dame."