Jill Goede open en eerlijk over ingreep: “Mini-tiet die hing als een zak slappe friet"

door: ASX
Jill Goede
Afbeelding bron: Instagram @jillgoede_

Het is de laatste weken een pak stiller rond Jill Goede, de Nederlandse uit Landsmeer die in 2021 ‘Big Brother’ won. Op Instagram geeft Jill tekst en uitleg over haar afwezigheid. De blondine onderging namelijk een plastische ingreep.

“In een jaar tijd ben ik rond de 15 kilo kwijtgeraakt”, begint Jill haar verhaal in een openhartig Instagram-bericht. “Daardoor kreeg ik steeds meer een mini-tiet, die ging hangen als een zak slappe friet”, gaat het verder. “BH’s werden moeilijker om aan te doen of ik propte er maar wat in zodat het leek dat ik toch twee volle borsten had.”

Jill kreeg het steeds moeilijker: “Ik voelde mij niet prettig in dit lichaam.” Dus schakelde de voormalige Big Brother-winnares professionele hulp in. “Ik heb twee weken geleden een borstvergroting gehad”, bekent Jill. “Daarom dat er ook wat minder berichtjes van mij waren, want ik had echt enorm veel pijn.”

Intussen is Jill volop aan het herstellen van de operatie, maar de Nederlandse maakt het naar eigen zeggen goed. “Ik voel me goed en ben gelijk een stuk zekerder van mijn zaak. Ik heb dit echt voor mezelf gedaan, om mij weer fijn te voelen in mijn eigen lichaam”, besluit Jill.