Katja Schuurman deelt onrustwekkende boodschap: “Verzetten heeft geen zin”

door: ASX
Katja Schuurman
Afbeelding bron: Instagram @katjaschuurman

Het gaat niet zo goed met de Nederlandse actrice Katja Schuurman, in ons land bekend uit de tv-serie ‘Costa!’. Op Instagram deelde ze een bijzonder zorgwekkende boodschap.

“Vanochtend wilde de zon niet opkomen in mijn hoofd. Leegte, lethargie, somberte, verzetten heeft geen zin”, zo begint Katja haar sombere bericht. “Accepteren dat het even zo is, niet in paniek raken, weten dat alles altijd weer voorbij gaat, het mooie maar gelukkige ook het nare”, gaat de actrice verder.

Actrice Babette Van Veen steekt haar collega een hart onder de riem: “Adem in, adem uit, you got this!”, klinkt het hartverwarmend. Heel wat volgers treden haar bij. “Mooi mens, head up, alles komt weer goed!”, reageert iemand.

Wat er precies aan de hand is, is vooralsnog onduidelijk. De laatste jaren verliep het liefdespad van de Nederlandse actrice nogal hobbelig. Na twee mislukte huwelijken kondigde ze eind augustus aan dat er een nieuwe liefde in haar leven was en zag de toekomst voor Katja er weer rooskleurig uit. Hopelijk snel weer beterschap in zicht.