Kijkers van 'Château Meiland niet te spreken over wat ze te zien krijgen: "De Dierbescherming op af sturen"

door: LHX
Martien Meiland en Erica Renkema
Afbeelding bron: SBS Belgium

In 'Château Meiland' wordt er volop gewerkt aan Code Rosé, het nieuwe pension van de Meilandjes. Ze hebben het zelfs zo druk dat ze iets uit het oog verliezen...

Martien, Erica en Maxime Meiland zijn zo druk bezig met de verbouwingen dat ze vergeten dat de honden uitgelaten moeten worden. Die doen dan ook hun behoefte in het pension, iets waar de kijkers niet mee kunnen lachen.

"Erica, de zogenaamde hondenliefhebber. Ze negeert die beesten totaal", wordt er geklaagd op Twitter. "Waarom hebben ze eigenlijk honden? Om geen aandacht te geven en niet uit te laten blijkbaar. Echt zielig." "Kunnen we de Dierbescherming niet op de Meilandjes af sturen?"

Wat sommige kijkers nog het meest stoort, is dat de honden hun behoefte zomaar binnen doen. "Ik ga daar niet slapen. Een hoop geld betalen voor een kamer die ondergescheten en ondergepist is door die honden. Gatver", klinkt het. "Voor 400 euro zit je in een pand dat voor het oog van Nederland met de Franse slag is 'verbouwd', en ondergescheten en -gezeken is door honden, lekker fris."