Klaasje Meijer doet eerlijke bekentenis na vertrek bij K3: "Had ik nooit gedacht"

door: BCM
Klaasje Meijer
Afbeelding bron: MRO

Julia Boschman is intussen een kleine negen maanden actief als derde lid van K3. De blondine uit Bergen-op-Zoom nam de fakkel over van die andere blondine: Klaasje Meijer.

In 2015 werd het trio van K3 volledig vernieuwd. Originals Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts maakten toen plaats voor Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Klaasje Meijer. In februari 2021 kondigde die laatste aan dat ze ermee zou stoppen.

Klaasje wilde graag andere dromen najagen en gaf daarom de fakkel door. In het VTM-programma 'Waarheid, Durven of Doen' gaf ze ook aan dat ze "niet meer alleen als dat plaatje wilde gezien worden".

De Nederlandse zangeres zou haar avontuur bij K3 zeker nog eens overdoen. Ze doet daarover een eerlijke bekentenis. "Ik heb ook nooit van tevoren gedacht van: 'Goh, ik ga het zes jaar doen en daarna vind ik het genoeg'", klinkt het.

Sinds ze solo ging, is Klaasje met veel verschillende projecten bezig. "Je weet nooit hoelang dat blijft duren, maar ik voel wel dat ik gewoon veel meer mijn eigen ding kan doen. Het was echt een heel weloverwogen keuze", aldus Klaasje Meijer.