Klaasje Meijer moet iets bekennen: "Echt een beetje raar wat ik doe"

door: COS
Klaasje Meijer in 'De Slimste Mens ter Wereld'
Afbeelding bron: GoPlay

Klaasje Meijer was deze week te gast in 'Waarheid, Durven of Doen'. De Nederlandse vertelde er onder meer over haar vertrek bij K3, maar ook over wat ze aantrekkelijk vindt.

Klaasje Meijer vertelde in 'Waarheid, Durven of Doen' dat ze het heel aantrekkelijk is als iemand op de voorgrond is. "Als iemand echt gewoon een 'grote bek' heeft, om het zo maar te zeggen, dan kan ik echt denken van: Wauw", vertelde ze.

Maar ook qua uiterlijk is die 'grote bek' iets wat Klaasje blijkt te intrigeren. "Ik kan bij mensen best wel snel afgeleid zijn door monden op één of andere manier", bekent de blondine in het VTM-programma.

"Vaak kijk ik in gesprekken naar ogen en op een gegeven moment kan ik soms opeens afdwalen naar de mond. Dat is echt een beetje raar en ik weet niet hoe dat komt", bedenkt Klaasje zich.

Al denkt ze misschien toch te weten hoe dat komt. "Ik heb dwarsfluit gestudeerd, dus eigenlijk ben ik muzikante." Daardoor is Klaasje veel bezig met de spieren van de mond en hoe iemand z'n mond beweegt.