Klaasje Meijer onthult aan welk opvallend programma ze dolgraag zou deelnemen

door: COS
Klaasje Meijer in 'De Slimste Mens ter Wereld'
Afbeelding bron: GoPlay

Klaasje Meijer zagen we onlangs van een andere kant in 'The Masked Singer'. Het voormalige K3'tje schopte het tot in de halve finale.

Klaasje Meijer was deze paasvakantie even in België. Ze ging langs bij Laura Govaerts en Sander Gillis in 'Expeditie Gillis & Govaerts' op MNM. Daar verklapte ze aan welk programma ze dolgraag zou deelnemen: 'Expeditie Robinson'.

"Als ze mij vragen, dat is echt mijn droom. Om gewoon te overleven en echt jezelf tegen te komen, één te zijn met de natuur", vertelt Klaasje bij MNM. "Het lijkt me heel moeilijk, maar het lijkt met ook heel erg leuk om dat te ontdekken."

In Nederland wordt naast 'Expeditie Robinson' ook de Nederlandse variant van 'De Mol' met BN'ers gespeeld. Dat lijkt haar ook wel leuk, al denkt ze ook dat het moeilijk zou zijn. "Het lijkt me psychologisch ook best wel heftig."

"'Expeditie Robinson' is ook psychologisch heftig, maar daar kom je heel erg jezelf tegen. Bij 'De Mol' wordt er ook veel tegen elkaar gelogen. Wie kan je wel vertrouwen, wie niet? Dat lijkt me heel zwaar."

Download nu de gratis app van Redactie24 voor het laatste showbizznieuws