Klaasje Meijer spreekt klare taal over band met Hanne en Marthe

door: STG
Klaasje Meijer in 'De Verraders'
Afbeelding bron: VTM

Twee jaar geleden kwam er een einde aan de K3-periode van Klaasje Meijer. Het ex-K3'tje koos resoluut voor een leven na K3 en laat nu weten hoe het met haar gaat.

Eind november zal het twee jaar geleden zijn dat Klaasje Meijer de fakkel doorgaf aan Julia Boschman bij K3. Sindsdien koos het ex-K3'tje voor een heel ander leven buiten de schijnwerpers. Al krijgen we haar nu steeds vaker op televisie te zien. Zo zagen we Klaasje recent nog schitteren in 'De Verraders' bij VTM.

In Het Laatste Nieuws blikt Klaasje terug op haar beslissing. "Door te stoppen met K3 is mijn ontwikkeling in een stroomversnelling gekomen, want ik neem nu alle beslissingen zelf. Ik kies welke interviews ik doe en welke niet. Welke auditie ik doe en welke niet. Eindelijk kunnen de mensen zien wie ik echt ben.”

Het K3-hoofdstuk mag dan wel afgesloten zijn, toch heeft Klaasje nog steeds contact met Hanne en Marthe. Al geeft ze wel toe dat ze de avonturen van de meidengroep niet meer volgt. "Ik blijf over die periode vragen krijgen, soms denk ik ‘kijk nu toch eens voorbij dat werk, ik ben ook een méns’”, klinkt het.

“Maar tegelijk snap ik het wel. Het is een stuk van m'n leven dat ik heel erg omarm, waar ik ontzettend veel aan te danken heb en dat me volwassen heeft gemaakt", besluit Klaasje.