Management van Nicol heeft groot nieuws over mishandelingszaak Peter Gillis

door: LHX
Nicol Kremers en Peter Gillis
Afbeelding bron: instagram @petergillisoostappen

Op 29 augustus wordt de mishandelingszaak rondom Peter Gillis en Nicol Kremers behandeld in Den Bosch. De 'Massa is Kassa'-ster zou zijn ex-vriendin onder meer in haar rug en neus hebben gebeten.

Nicol Kremers wilde eerst geen aangifte doen tegen Peter Gillis, maar nu ze uit elkaar zijn, is daar verandering in gekomen. Aan Patty Brard vertelde ze onlangs dat ze het dan tóch van plan is.

Dat bevestigt nu ook haar management. "Wij kunnen bevestigen dat Nicol nog aangifte zal doen van de feiten waarvan zijn slachtoffer is geworden", klinkt het bij Shownieuws. "Het Openbaar Ministerie heeft zelf al voor één situatie besloten om tot vervolging over te gaan."

Samen met haar advocaat zal Nicol de aangifte gaan doen. Volgens haar management heeft ze een aanzienlijke hoeveelheid bewijsmateriaal. "Op dit moment richten wij onze aandacht op Nicol om te zorgen dat zij zo goed als mogelijk wordt begeleid bij dit proces. Een meer uitgebreide reactie bewaren wij voor een later moment", luidt het statement.