Marco Borsato over grensoverschrijdend gedrag: "De onzekerheid knaagt dag en nacht"

door: BCM
Marco Borsato in 'Het Huis'
Afbeelding bron: Eén

Marco Borsato is al enkele maanden van de radar verdwenen. Dat doet hij bewust, na de beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag aan zijn adres.

Nederlands magazine Privé kon een goede vriend van Marco Borsato spreken, en het gaat niet al te best hem. “In de afgelopen maanden maakt hij een gelaten indruk met een matte oogopslag en toenemende grijze haren”, klinkt het. “Hij lijkt wel plots tien jaar ouder te zijn geworden.”

"Marco is getekend door zorgen", zegt de goede vriend in Privé. "De onzekerheid over wat hem staat te wachten, knaagt dag en nacht aan hem. Hij weet dat hij van zijn voetstuk is gevallen."

Klaarblijkelijk vindt Marco het gruwelijk dat de aandacht nu compleet weg is van zijn artistieke carrière. Het gaat alleen nog maar over die schandalen wanneer men over hem schrijft of spreekt.

“Hij zwijgt liever over de aanranding waarvan hij wordt beschuldigd en waarnaar Justitie een onderzoek heeft ingesteld”, aldus de insider in Privé. “Hij vertelde me dat hij er op een nare manier is ingeluisd en dat aan de aangifte pure jaloezie ten grondslag ligt.”