Martien Meiland duikt opnieuw in filmavontuur

door: WVDS
Martien Meiland
Afbeelding bron: De Vijver Media

Martien Meiland is zowel in België als Nederland bekend van de realityserie ‘De Meilandjes’, waarin hij wekelijks te zien is met heel zijn gezin. Maar ook Martien heeft eigen zijprojecten.

 

Martien heeft naast een obsessie voor poetsen en wijnen ook nog andere talenten. Zo schreef hij al een biografie over zijn leven en hij waagde hij zich ook al aan acteren. En dat acteren, dat bevalt Martien Meiland wel.

Martien Meiland mag weer gaan acteren, prachtige rol op zijn lijf geschreven

Want hij duikt opnieuw in een filmavontuur. Shownieuws meldt dat we Martien dit jaar opnieuw zullen zien in een grote speelfilm. Zo is Martien net als vorig jaar ook dit jaar te zien in het vervolg op ‘De Grote Sinterklaasfilm’.

Hij mag opnieuw de rol vertolken van kasteelheer Jean Claude, een rol op zijn lijf geschreven. Naast Martien zal ook Robert Ten Brink, Ron Boszhard, Viktor Brand en YouTuber MeisjeDjamila te zien zijn in de film.

En de fans hoeven helemaal niet lang te wachten op het resultaat. De film gaat De Grote Sinterklaasfilm: Stampij in de bakkerij heten en de opnames zijn al volop bezig. Er werd ook al aangekondigd dat de film vanaf 2 oktober in de bioscoop verschijnt.

Tags