Martien Meiland weet niet wat hem overkomt: “Moet dit nou echt op restaurant?!”

door: ASX
Martien Meiland
Afbeelding bron: RTL Boulevard

Feest bij de familie Meiland dit weekend. Pater familias Martien is namelijk jarig. “Wat goed!”, om het met zijn eigen woorden te zeggen.

Martien is gisteren 62 geworden. Een gelegenheid die niet onopgemerkt voorbij kon gaan en dus trokken de Meilandjes naar het restaurant om er de verjaardag van Martien uitgebreid te vieren. Daar werd Martien op een verrassing van jewelste getrakteerd.

Tijdens het diner kreeg de interieurontwerper een gigantische doos overhandigd. “Moet dit nou echt op restaurant?!”, klonk het gespeeld geërgerd bij het feestvarken. In de doos bleek een gigantische gouden kandelaar te zitten, een cadeau waarvan Martien helemaal in extase is.

Eerder deze week kreeg het bekende tv-gezicht al een vroeg verjaardagscadeau van journaliste Valérie Lempereur, zij het eerder een ongewenst geschenk. Lempereur bracht namelijk het boek ‘Nagejaagd’ op de markt, een autobiografie van Caroline Van Eeden.

De voormalige boezemvriendin van Martien verliet enkele jaren geleden met slaande ruzie het kasteel en brengt nu voor het eerst haar verhaal. Een flinke doorn in het oog van de familie Meiland, die binnenkort met een nieuw seizoen van ‘Chateau Meiland’ op de buis komen.

Martien Meiland
Afbeelding bron: Instagram @maximemeiland