Mary Borsato zwijgt niet langer over zoon Marco Borsato en haalt bijzonder fel uit

door: COS
Marco Borsato Het huis
Afbeelding bron: Eén

Marco Borsato kreeg eerder dit jaar te horen dat de 'The Voice'-zaak rond grensoverschrijdend gedrag tegen hem werd geseponeerd. Er loopt echter nog steeds een ander onderzoek.

Eind 2021 werd Marco Borsato door een jonge vrouw beschuldigd van seksueel wangedrag. Ze was minderjarig op het moment van de vermeende feiten. Het onderzoek van het Openbaar Ministerie loopt nu al meer dan anderhalf jaar.

Marco's moeder Mary Borsato wil niet langer zwijgen. Ze heeft het als moeder erg zwaar. "Wat ik het allerzwaarst vind, is dat men vergeten is hoe hij was als mens", citeert HLN een openhartige Mary bij Shownieuws.

"Niet alleen als artiest, maar ook als mens was hij heel groot en bijzonder. Dat is in één keer om zeep geholpen en dat vind ik heel erg. Iedereen die hem kent, weet wat voor een fantastisch persoon hij is."

"Ik word heel boos als ik het erover heb. Ik meen dit uit de grond van mijn hart", zegt Mary, die het over 'karaktermoord' heeft. "Ik vind het een beetje moeilijk om dat woord te gebruiken als moeder, maar zo kun je het wel omschrijven."