Maxime Meiland onthult stevige prijs van overnachting in Code Rosé: "Onbetaalbaar voor wie het niet breed heeft"

door: STG
Maxime Meiland
Afbeelding bron: SBS Belgium

De familie Meiland heeft met Code Rosé een nieuw pension gekocht. Ze hopen dan ook opnieuw duizenden fans te ontvangen. Al moet je wel over een flink kapitaal beschikken.

In Noordwijk opent de familie Meiland hun nieuwe pension 'Code Rosé'. Vorige week kwam de familie nog met het nieuws dat er problemen waren met de vergunning.

“Het is aan ons verkocht als een pension, maar wij waren er niet bewust van dat je hier dan blijkbaar permanent in het gebouw moet wonen”, zei Maxime geschrokken voor de camera’s van RTL Boulevard.

In Het Laatste Nieuws vertelt Maxime meer over de prijzen van een overnachting. "De prijzen verschillen natuurlijk per kamer, maar reken ongeveer op een gemiddelde van 200 euro per nacht", klinkt het.

Al ben je minstens 400 euro kwijt, omdat je niet kan boeken voor één nacht. “Mama Erica wil niet te veel was, zij is nogal van het milieu”, aldus Maxime.

Op sociale media kwam er al heel wat reactie op de hoge prijs. "Onbetaalbaar voor wie het niet breed heeft", "Na het zien van de prijslijst denk ik.... laat maar" en "Deze mensen denken veel te groot. Wordt tijd dat ze van de buis gaan", klinkt het onder meer.