Maxime Meiland trekt aan de alarmbel na uitzonderlijk drukke opnameperiode 'Chateau Meiland'

door: COS
Chateau Meiland
Afbeelding bron: SBS Belgium

Het afgelopen jaar heeft de familie Meiland het erg druk gehad. Er was de opening van pension 'Code Rosé' en een extralang seizoen van 'Chateau Meiland'.

Het achtste seizoen van 'Chateau Meiland' kwam recent tot een einde. Met een gemiddelde van 816.632 scoort het seizoen minder goed dan de voorbije jaren. Fans hoeven echter niet bang te zijn: het negende seizoen komt er eind augustus al aan.

De opnames van 'Chateau Meiland' zijn nu (even) achter de rug. Tijd voor de familie om even van wat quality time in het buitenland te genieten. Momenteel vertoeven de Meilandjes in Tenerife.

"Ik ben toe aan vakantie, en de kinderen helemaal", zegt Maxime Meiland aan Weekend. "Op een gegeven moment breekt het hen een beetje op. Ik ben zelf ook veel vrij de komende twee maanden", zegt ze. "We hebben geen 'Chateau Meiland'-opnames, dus echt even helemaal niks."

"Of ik het af en toe zat ben? We hebben wel heel veel gedraaid. We hebben meer afleveringen gemaakt dan we normaal doen, dus daardoor ben ik er wel aan toe, even lekker niks. Maar nee, ik ben er niet klaar mee, alleen even opladen", besluit Maxime.