Monique Westenberg zet volger flink op z’n plek na insinuatie over bedrog

door: WVDS
Monique Westenberg feestdagen insta moniquenoell.jpg
Afbeelding bron: Instagram @moniquenoell

Iedereen kan het doen en laten van Monique Westenberg volgen via haar sociale media. Regelmatig deelt ze foto's en berichten over haar leven. En dat haar volgers elk detail nagaan bleek onlangs nog toen ze een bericht deelde.

Op haar Instagramaccount liet Monique Westenberg weten: “Eindelijk ging het dan door. Drie jaar geleden kreeg ik dit kaartje voor m’n verjaardag, al die tijd geduldig gewacht en gisteren konden we eindelijk genieten van dit geweldige evenement, aan zee! Dankjewel vriendinnen”.

Bij haar bericht deelde Monique Westenberg een mooie foto met haar vriendinnen tijdens Concert At Sea dat doorging in Zeeland. Een volger trok de inhoud van haar bericht in twijfel.

“Drie jaar geleden was er nog geen corona”, schrijft de volger. Monique reageerde onmiddellijk om die insinuatie naar bedrog in de kiem te smoren. “Klopt, maar toen kreeg ik wel de kaartjes al.” Ook een andere volger trad haar bij: “Kaartjes moet je meestal al een jaar van te voren kopen. Zeker met een groot evenement”.