Mysterie voor Glennis Grace: "Als het maar niet van mijn ex is"

door: ASX

Er is de afgelopen maanden al heel wat inkt gevloeid over Glennis Grace. De Nederlandse zangeres uit de Jordaan kwam negatief in het nieuws na een incident bij winkelketen Jumbo. In oktober zal ze zich hiervoor bij de rechter moeten verantwoorden. Toch is er sinds lang ook nog eens positief nieuws te melden over Glennis.

“Stille aanbidders, ik word er nerveus van”, postte Glennis Grace op Instagram Stories. De Nederlandse artieste ontving een gigantische bos rode rozen. Van wie die afkomstig is, is een mysterie.

Glennis zelf is ook best onder de indruk van deze leuke attentie. "Ik ben speechless. Niemand heeft dit ooit voor mij gedaan... serieus", klinkt het ontroerd. Toch is de zangeres ook argwanend. “Als het maar niet van mijn ex is, dan vind ik alles goed", vertelt de Amsterdamse.

Glennis heeft er dus het raden naar wie haar geheime aanbidder is. Misschien het begin van een mooie romance? Het zou alvast een nieuwe start betekenen voor de zangeres, die naast het hele Jumbo-debacle ook haar relatie met haar vriend Dion dit jaar zag stranden.

Glennis Grace Rozen
Afbeelding bron: Instagram @glennisgrace