Na breuk met Gordon: Gavin ziet zich gedwongen tot drastische maatregelen

door: LHX
Gordon Heuckeroth
Afbeelding bron: Instagram @gordonheuckeroth

Gordons recente breuk met de Australiër Gavin ging gepaard met heel wat drama. In Privé deed Gavin zijn verhaal, waarna ook Gordon felle beschuldigingen uitte op Instagram.

Vrijdag nam het drama tussen Gordon en Gavin opnieuw een nieuwe wending. Volgens juicekoningin Yvonne Coldeweijer dook Gavins profiel plots op op de gay datingapp Grindr in Amsterdam, wat zou betekenen dat hij zich, net als Gordon, in de Nederlandse hoofdstad bevindt.

Algauw besefte Yvonne dat het waarschijnlijk een – om welke reden dan ook – door Gordon aangemaakt nepprofiel was. Ook Gavin zelf vermoedt dat dat het geval is, laat hij weten aan Shownieuws.

Hij verblijft momenteel namelijk in Melbourne. Bovendien zou de foto die gebruikt werd voor het profiel volgens hem namelijk enkel in het bezit zijn van Gordon en hemzelf.

Aan Evert Santegoeds van Privé vertelt Gavin ook dat hij het 'stalkingsgedrag' van Gordon inmiddels helemaal beu is. Daarom overweegt hij om over te gaan tot drastische maatregelen: hij wil aangifte doen tegen Gordon wegens stalking. Wordt vervolgd...

Tags Gordon