Ohnee! Meilandjes delen erg somber nieuws: "Op een gegeven moment is de koek op"

door: STG
Château Meiland
Afbeelding bron: Play4

De Meilandjes zijn ook in ons land een echt fenomeen. Martien Meiland en zijn gezin weten ook in ons land de kijkers in hun hart te sluiten, al delen ze wel erg somber nieuws over de toekomst.

De Meilandjes zorgen al acht seizoenen lang voor heel wat vertier in de huiskamers. Zowel in Nederland als bij ons is de familie Meiland erg populair. Al komt Maxime Meiland nu met bijzonder somber nieuws.

In het Youtube-programma 'Open Casa' doet ze een uitspraak die wellicht niemand zag aankomen. "Ik vind ‘Chateau Meiland’ maken hartstikke leuk, want ik doe het natuurlijk met mijn ouders en we worden gevolgd in ons dagelijks bestaan. Maar het zou me niets verbazen als er een moment komt dat wij denken, en vooral omdat mijn ouders op een bepaalde leeftijd komen, 'wij vinden het wel goed zo'", klinkt het.

Al is het niet duidelijk of het nieuwe seizoen ook het laatste zal zijn. "Je weet nooit wat er in de toekomst gebeurt. Maar je moet niet iets willen verzinnen voor de serie om maar door te kunnen gaan. Als we stoppen, stoppen we. En dan is het prima, want op een gegeven moment is de koek op", besluit ze.