Peter Gillis heeft erg duidelijke boodschap over Nicol: "Kan daar heel kort over zijn"

door: LHX
Peter Gillis en Nicol Kremers
Afbeelding bron: instagram @petergillisoostappen

In februari maakte Peter Gillis bekend dat hij en Nicol Kremers uit elkaar zijn. Hoe zit het inmiddels eigenlijk tussen hen?

"In goede harmonie hebben Nicol en ik besloten uit elkaar te gaan. Dat doen we op een vriendschappelijke manier, want we hebben als maatjes nog wel veel plezier met elkaar", schreef Peter Gillis op Instagram in februari. 

Dat van die maatjes was misschien toch iets te optimistisch. Het lijkt er immers op dat hun relatie helemaal bekoeld is. Aan Shownieuws moet Peter toegeven dat hij geen contact meer heeft met Nicol.

"Ik kan daar heel kort over zijn", zegt hij. "We zijn natuurlijk al een maandje of vijf uit elkaar. In het begin had ik een heel goed contact met haar, als maatjes, maar op een gegeven moment gaat dat natuurlijk verwateren."

"Nicol gaat 'r eigen gang en dat vind ik prima. Ze is 33 jaar, ze zal wel weten wat ze doet. En ik ga ook mijn eigen gang, dus op dit moment spreek ik haar niet."

Zijn woorden staan echter haaks op die van Nicol. Zij beweerde onlangs dat Peter haar nog altijd benadert. "Hij probeert mij altijd nog te bellen en berichten te sturen, maar ik reageer nergens op", vertelde ze aan Patty Brard.