Peter Gillis heeft triest nieuws over Nicol: 'Massa is Kassa'-kijkers denken er het hunne van

door: LHX
Peter Gillis en Nicol Kremers
Afbeelding bron: instagram @petergillisoostappen

Vrijdag deelde Peter Gillis een trieste boodschap op Instagram. Hij en zijn partner Nicol zijn uit elkaar.

"In goede harmonie hebben Nicol en ik besloten uit elkaar te gaan", luiddt het bericht van Peter Gillis. "Dat doen we op een vriendschappelijke manier, want we hebben als maatjes nog wel veel plezier met elkaar. "Maar voor ons beiden is het beter als we elk onze eigen weg inslaan."

Van zijn volgers krijgt hij massaal veel reacties. Velen van hen zijn blij met het nieuws, omdat ze vermoeden dat Nicol enkel bij Peter was voor zijn geld. "Jullie hadden nooit een relatie, jij werd alleen misbruikt door haar voor je geld", wordt er geschreven. "Ze zat alleen achter je centen aan."

"Nu mag ze gaan werken voor haar geld", klinkt het ook. "Eindelijk van dat kreng af, dat had hij veel eerder moeten doen, verwende trut." "Ik gun je een vrouw die écht van je houdt."

Toch zijn er ook veel mensen die kritiek hebben op hoe Peter haar behandelde. "Kun je voortaan zelf je drinken pakken en je schoenen strikken. Je hebt haar onderdanig en respectloos behandeld." "Wie moet er nu z'n veters vastmaken en z'n boterhammetjes smeren? Daar komt natuurlijk geen hatseflats van terecht."