Peter Gillis slachtoffer van walgelijke daad: "Wat doet dit mij pijn"

door: LHX
peter gillis
Afbeelding bron: SBS6

Peter Gillis is bekend van de realityserie 'Massa is kassa'. Daarin krijgen de kijkers een inblik in zijn luxeleventje.

Als je je rijkeluisleventje te kijk zet op televisie, kan je natuurlijk verwachten dat er heel wat haters zullen zijn. Dat is ook bij Peter Gillis het geval: er zijn veel tv-kijkers die absoluut geen fan van hem zijn.

Online komt er dan ook heel wat kritiek op 'Massa is kassa', maar daar blijft het niet bij. Op Instagram laat Peter weten dat hij slachtoffer is geworden van vandalisme.

"Boos en vooral verdrietig dat iemand het in zijn hoofd haalt om het graf van mijn moeder te vernielen", schrijft hij bij enkele foto's van het graf in kwestie. "Wat doet dit mij pijn. Dit is een rustplaats en daar moet je altijd met respect mee omgaan", vindt hij. 

"Niet alleen is er op het graf gekalkt, maar ook is er een Delfts blauwe vaas met 200 rozen verdwenen en zijn er bordjes vernield. Enorm triest."

"Je mag vinden wat je vindt en zeggen wat je niet laten kan. Maar van een graf blijf je af!", vinden ook zijn volgers. "Echt niet normaal, wat een zieke mensen heb je toch in de wereld."

"Dit is echt een lage actie!", klinkt het ook. "Dit is echt te triest voor woorden." "Je mag het best niet eens zijn met iemand, maar dit gaat veel te ver!"