'Roddelkoningin' Yvonne Coldeweijer bevallen van zoontje

door: LHX
Yvonne Coldeweijer
Afbeelding bron: Instagram @lifeofyvonne

Al jaren veroorzaakt Yvonne Coldeweijer heel wat commotie met haar roddels over bekende Nederlanders. Deze keer is er nieuws over haarzelf.

Op haar Instagramprofiel Life of Yvonne deelt Yvonne Coldeweijer elke dag geruchten die rondgaan over bekende Nederlanders. Ze heeft een heel leger van 'spionnen' die haar op de hoogte houden.

Het is al eventjes stil geweest op haar profiel, en dat is geen wonder. Yvonne was de afgelopen tijd namelijk hoogzwanger. 

In een Instagrampost laat ze nu weten dat het zover is: ze is bevallen. "Vanaf nu zijn wij drie samen één", schrijft ze.

Op de bijhorende foto's zijn zij en haar vriend Ted te zien, samen met hun kersverse zoontje. Dat heeft de naam Ted gekregen.

Op 16 juni maakte Yvonne het nieuws over haar zwangerschap bekend. Ze deelde toen een foto van haar en Max in het zwembad op Santorini. 

Daarbij stond een emoji van een baby én een datum, 11 december 2024. Dat was de dag waarop ze uitgerekend was. Uiteindelijk is Ted er drie dagen eerder gekomen, op 8 december. 

Yvonne, Ted en Max
Afbeelding bron: Instagram @lifeofyvonne