Roxeanne Hazes krijgt enorm pijnlijke opmerking van haar zoontje Fender

door: LHX
insta roxeanne hazes.jpg
Afbeelding bron: Instagram @roxeannehazes

Samen met haar man Erik Zwennes heeft Roxeanne Hazes een zoontje, Fender. Hij is vijf jaar oud.

Roxeanne Hazes is een gepassioneerd zangeres, maar ze ervaart ook de minder aangename kant van de showbizzwereld. Zelfs op vakantie blijft ze er niet van gespaard.

Zo was ze onlangs met haar gezin in Frankrijk. "We stonden voor het eerst op een Nederlandse camping, omdat daar ook vrienden van ons waren", vertelt ze in de podcast 'Lightless Lounge'. 

"Als mensen je op een plek zien waar ze je niet verwachten, hebben ze de neiging om een foto te willen", stelt ze vast. "Dat is een deel van mijn job, maar ik vind het ingewikkeld als mijn kind erbij is. Ik wil hem niet op de foto hebben, want hij heeft er niet voor gekozen."

Sommige mensen zien helaas niet in dat het een beetje ongepast is om om een foto te vragen als Fender erbij is. Op de camping in Frankrijk werd het het jongetje allemaal wat te veel. "Voor het eerst kwam hij naar me toe om te zeggen: 'Je wordt de hele tijd gestoord en ik word er gek van.'", aldus Roxeanne.

Ook vertelt ze dat Fender veel aan het spelen was met een Nederlands meisje. Na een tijdje kwam hij aan zijn moeder zeggen dat het meisje het voortdurend over haar had. "Dat vind ik zó irritant", klinkt het.