Roxeanne Hazes trekt aan de noodrem: "Tot hier en niet verder"

door: LHX
Roxeanne Hazes
Afbeelding bron: Instagram @roxeannehazes

Roxeanne Hazes heeft al jaren geen contact meer met haar moeder Rachel Hazes. Toch blijft het drama in de familie Hazes haar achtervolgen.

In de podcast 'Patty's levenslessen' vertelt Roxeanne Hazes hoe lastig het is om deel uit te maken van de familie Hazes, omdat ze steeds geconfronteerd wordt met alle perikelen waar ze niets mee te maken wil hebben.

"Het is heel moeilijk je werk doen op die manier", klaagt ze. Ze wordt graag gevraagd voor interviews over haar werk, maar steeds weer beginnen de interviewers te vissen naar informatie over haar gezin.

Het gaat zover dat ze heeft moeten ingrijpen. "Ik heb me gewoon eigenlijk voorgenomen: klaar ermee. Ik ga niet meer reageren op dingen waar jullie alleen maar wijzer van willen van worden en waar ik alleen maar verdrietig van word. Want het is gewoon kut en klote allemaal", klinkt het vastbesloten.

"Dat is een bewuste keuze geweest: tot hier en niet verder. Ik heb geen zin meer om het over m'n familie te hebben of onderdeel te zijn van een verhaal waarvan ik eigenlijk helemaal geen onderdeel wil zijn of ben."