Vreemde situatie na dramatische breuk: Is Gordons ex Gavin bij hem in Amsterdam?

door: LHX
Gordon met ex-verloofde Gavin
Afbeelding bron: Instagram @gordonheuckeroth

Tot voor kort was Gordon dolgelukkig met zijn Australiër Gavin. De twee waren zelfs verloofd. Toch kwam er enkele weken abrupt een einde aan hun relatie.

De breuk met Gavin heeft er enorm diep ingehakt bij Gordon. Op Instagram liet hij weten dat hij een tijd in Amsterdam zou spenderen, om dicht bij zijn familie en vrienden te zijn.

"Jongens, er is zoiets raars aan de hand", schrijft juicekoningin Yvonne Coldeweijer nu in haar Instagramverhaal. Ze heeft namelijk een spion die net achter het appartement van Gordon woont en net als hem op de gay datingapp Grindr zit. Hij had het profiel van Gordon, omdat hij zo dichtbij woont, al regelmatig zien verschijnen.

"Afgelopen zondag gebeurde er echter iets raars... Bovenaan de feed kwam ineens het profiel van Gavin! Dat betekent dat Gavin dichtbij is en online", aldus Yvonne. "Na alles wat er gebeurd is? Wauw."

Haar spion maakte snel een screenshot, maar enkele minuten later had Gavin zijn profielfoto al verwijderd. Erg verdacht...

Toch heeft Yvonne haar twijfels. Na de Engelse spelfout in het profiel te hebben opgemerkt, vermoedt ze dat het Gordon zelf is die het heeft aangemaakt. Waarom juist? Daar hebben we het raden naar...

Profiel Gavin
Afbeelding bron: Instagram @lifeofyvonne
Tags Gordon