Vreselijk! Aan deze gevolgen is Pierre Kartner, beter bekend als ‘Vader Abraham' overleden

door: STG
Pierre Kartner.jpg
Afbeelding bron: Photonews

Twee weken geleden moesten we afscheid nemen van Pierre Kartner. Bij het brede publiek is hij beter bekend onder zijn artiestennaam 'Vader Abraham'.

Het was de familie van Pierre Kartner zelf die het nieuws naar buiten bracht dat 'Vader Abraham' niet langer onder ons was. Een oorzaak van overlijden was niet bekend. Daar komt nu verandering in.

De familie besloot dan ook om in intieme kring afscheid van hem te nemen. Hij werd in alle stilte begraven. Pas daarna werd de pers ingelicht.

In een interview met het weekblad Privé praat Walter, de zoon van Pierre nu ook voor het eerst over de oorzaak van overlijden. “Het begon met rugklachten waarna hij al vrij snel te horen kreeg dat hij er rekening mee moest houden dat er niets meer aan te doen was”, klinkt het.

“De ziekte had zich door zijn hele lichaam verspreid.” Vreselijk nieuws waar Pierre zich volgens Walter snel bij heeft kunnen neerleggen. "Af en toe had Pierre Kartner, die uiteindelijk gewoon thuis gestorven is, wel een mindere dag. Maar papa was nooit depressief”, besluit Walter.