Vreselijk voor Gordon: "Alles verwoest"

door: LHX
Gordon Heuckeroth De Cooken en Verhulst Show
Afbeelding bron: Play4

Het laatste jaar is voor Gordon ontzettend zwaar geweest. Hij verloofde zich met de Australische Gavin, maar werd niet veel later door hem gedumpt. 

Bovenop zijn privéproblemen kreeg Gordon ook nog eens te lijden onder alle kritiek die hij moest slikken. Maandenlang bleef hij in de luwte, tot hij onlangs zijn comeback maakte.

Dat deed hij met 'Album van mijn leven', een verzameling covers die hem na aan het hart liggen. Helaas kwam ook daarop veel kritiek: er werd hem onder meer verweten dat hij vals zong.

"Het afgelopen jaar was heel heftig", zegt Gordon in de podcast 'Mischa!'. "Als ik alles van tevoren had geweten had ik dit beroep niet gekozen. Het heeft alles verwoest. Mijn vrienden, mijn familie, mijn relaties, mijn privéleven, mijn anonimiteit..."

Als hij alles opnieuw kon doen, zou hij liever horeca-ondernemer worden dan BN'er. "Ik heb mijn opleiding voor kok afgemaakt met keurige cijfers en als enige van mijn familie mijn diploma gehaald. Ik was heel trots op mezelf", vertelt hij.

Hij besloot in die tijd mee te doen aan talentenjachten en ontdekte dat hij wel héél graag voor de camera staat. Zo'n 35 jaar later concludeert hij echter dat het helemaal geen fijne wereld is. "Ik ben zo diep teleurgesteld, vooral het afgelopen jaar, in bepaalde mensen. Zij beloofden me bepaalde dingen en kwamen niets na. Het is spijkerhard."

Tags Gordon