Vreselijk voor Gordon na breuk met verloofde Gavin: "Doodsbang"

door: LHX
Gordon Heuckeroth
Afbeelding bron: Instagram @gordonheuckeroth

Na amper drie maanden daten maakte Gordon Heuckeroth eind maart bekend dat hij en zijn vriend Gavin verloofd waren. Het was Gavin die op zijn knieën was gegaan voor de presentator. 

Het liefdesgeluk van Gordon was van korte duur. Na heel wat speculaties bevestigde hij woensdag hij dat hij en Gavin uit elkaar zijn. 

Voor Gordons zus Marja Heuckeroth is dat geen al te grote verrassing. In een gesprek met RTL Boulevard vertelt ze dat ze de 24 jaar jongere Australiër nooit echt heeft vertrouwd. Ze ontdekte een tijdje geleden immers dat hij al eerder een relatie heeft gehad met een veel oudere man.

"Ik heb Gordon toen gewaarschuwd om een beetje uit te kijken", zegt ze. "Hij is veel te goed voor mensen."

Gordon is momenteel in Amsterdam, waar hij zich omringt met de mensen die van hem houden. Hoewel zijn hart gebroken is, is Marja er zeker van dat hij dit wel te boven komt.

"Ik ben er niet bang voor dat hij van een flat af springt. Hij kan gelukkig goed relativeren", klinkt het. "Gordon is wel doodsbang dat iedereen op hem gaat trappen en dat verdient hij niet. Hij is een gevoelige man die momenteel veel verdriet heeft, dus laten we allemaal een beetje extra lief voor hem zijn."

Tags Gordon