Wordt droomwoning een nachtmerrie voor Maxime Meiland? “We moeten ons leven omgooien”

door: ASX
Maxime Meiland
Afbeelding bron: Instagram @maximemeiland

Maxime, de jongste dochter van Martien Meiland en Erica Renkema, woont sinds kort met haar echtgenoot Leroy Molkenboer in hun nieuwe woning in de Zuid-Hollandse gemeente Noordwijk. Via Instagram liet Maxime weten intens gelukkig te zijn met haar droomwoning … al blijkt die nu een keerzijde te hebben.

In ‘Chateau Meiland’ vertelt de dochter van Martien dat de droomwoning een enorme hap uit het budget gehaald heeft. Het gaat zo ver dat Maxime en Leroy flink moeten gaan bezuinigen. “We moeten ons leven omgooien, het is zo duur”, geeft de blondine eerlijk toe.

En de besparingen gaan wel erg ver. De schoonmaaksters worden bedankt voor bewezen diensten en dochter Claire gaat niet meer naar de buitenschoolse opvang. “Door een aantal dingen moet gewoon een streep”, klinkt het resoluut.

“Ook de auto moet eruit”, bekent Maxime in een nieuwe aflevering van ‘Chateau Meiland’. Ondanks alle ingrijpende maatregelen heeft Maxime het hartstikke naar haar zin in haar nieuwe woning. “Nooit kunnen bedenken dat ik/wij dit zouden behalen”, schrijft Maxime op Instagram.