Yolanthe Cabau doet vertederende onthulling over zoontje Xess Xava

door: LHX
Yolanthe Cabau Xess Xava
Afbeelding bron: Instagram @yolanthecabau

Samen met haar ex Wesley Sneijder heeft Yolanthe Cabau een zoontje, Xess Xava. Het jongetje is bijna acht jaar oud.

Sinds haar scheiding met Wesley Sneijder woont Yolanthe Cabau met Xess Xava in Los Angeles. Xess gaat er met veel plezier naar school. Dat heeft veel te maken met de vele sportlessen die hij heeft.

"Ik denk dat die afwisseling tussen sport en normale les goed is voor de concentratie", schrijft Yolanthe in haar column in Kek Mama. "Je leert elkaar toch beter kennen als je een spel speelt dan tijdens de taalles. Xess straalt als hij uit school komt."

Wat ook bijzonder is aan Xess' school is dat hij in uniform naar school gaat, wat Yolanthe toejuicht. "Kinderen beoordelen elkaar niet op basis van kleding, want die is bij iedereen hetzelfde", stelt ze vast.

Af en toe kunnen de kinderen hun eigen stijl laten zien. "Regelmatig is er een vrije 'kledingdag', waarbij de kinderen in een zelfgekozen outfit naar school gaan." Op zo'n dag heeft Xess een duidelijke voorkeur: hij kiest ervoor om zich net als zijn papa te kleden. "Omdat ik als ik ouder ben een professioneel voetbalspeler ga worden", zegt hij dan. Zo schattig!