Yvonne Coldeweijer richt pijlen opnieuw op België: "VTM wil niet dat dit uitlekt"

door: COS
Yvonne Coldeweijer
Afbeelding bron: Instagram @lifeofyvonne

Yvonne Coldeweijer is bekend van haar juicekanaal 'Life of Yvonne'. De voorbije jaren richtte ze zich vooral op Nederland, maar nu krijgt ze ook Vlaanderen in het vizier.

Yvonne Coldeweijer bracht enkele maanden geleden de geruchten over Metejoor en Julia Boschman van K3. Nu heeft ze van een spion iets vernomen over Steffi Mercie en Gerben Tuerlinckx, die bekend zijn bij het jonge publiek door TikTok.

Het koppel had met 'Steffi & Gerben op kot' al een VTM GO-programma en heeft er binnenkort nog een met 'Steffi & Gerben #deleven'. "Nou heeft Steffi iets heel stouts gedaan", steekt Yvonne van wal. "Ze is vreemdgegaan met een andere jongen en Gerben is daar achter gekomen."

Hij zou haar betrapt hebben omdat haar iMessage nog openstond. "Nu wil VTM dus absoluut niet dat dit uitlekt, want ze maken nog shows samen en dit nieuws kan natuurlijk schadelijk zijn voor de zender", merkt Yvonne op.

Gerben zou Steffi nog eens kans gegeven hebben, maar volgens een spion van Yvonne is ook Gerben al meerdere malen vreemdgegaan. "De relatie is schijnbaar meer een soort zakelijke transactie", besluit Yvonne.

'Juice' over Gerben en Steffi
Afbeelding bron: Instagram @lifeofyvonne