Zo erg voor Martien Meiland: Hij doet wel héél trieste ontboezeming

door: LHX
Martien Meiland
Afbeelding bron: SBS Belgium

In 'Chateau Meiland VIPS' ontvangt de familie Meiland bekende gezichten in hun pension. Deze week is dat tv-icoon Catherine Keyl.

De ontmoeting met Catherine Keyl zorgt voor enkele bijzondere momenten in 'Chateau Meiland VIPS'. Hoewel de Meilandjes eigenlijk hun gast zouden moeten interviewen, is het Catherine die regelmatig het gesprek stuurt.

"Ik heb altijd het gevoel dat jij een beetje ondergesneeuwd word door je zus", zegt ze op een gegeven moment tegen Montana Meiland. Zij ziet het echter anders. "Ik heb het gewoon heel druk met de winkel", is haar antwoord.

Tijdens het eten van een kroket polst Catherine naar de band van Martien Meiland met zijn vader. Die onthult dat de twee erg weinig contact hadden.

"We hadden geen ruzie, maar wij lagen elkaar gewoon niet", getuigt hij. Sterker nog, hij heeft het gevoel dat zijn vader nooit écht van hem heeft gehouden.

"Hij heeft in de auto verteld dat mijn moeder kanker had en doodging. Toen zei ik: 'Zet de auto alsjeblieft stil, want ik wil eruit.' Zoiets zeg je toch niet in een auto?"