Gordon kan het niet meer aanzien: "Volledig naar de kloten geholpen"

door: LHX
Gordon Heuckeroth De Cooken en Verhulst Show
Afbeelding bron: Play4

Presentator Gordon is onlangs naar Dubai verhuisd. Handig, want terwijl de coronabesmettingen daar erg laag zijn, gaat Nederland alweer een strenge lockdown in.

Volgens Gordon zijn er in Dubai nog geen 150 gevallen van het coronavirus per dag, omdat iedereen is gevaccineerd. Hij vindt de situatie in Nederland dan ook ronduit een schande. "Horeca, entertainment, cultuur en sport zijn helemaal kapotgemaakt door het falende beleid van onze overheid", schrijft hij boos op Instagram.

Hij mag dan wel veilig in Dubai zitten, toch voelt hij erg mee met zijn collega's in Nederland die alweer "hun centen, dromen en idealen in rook zien opgaan". Hij roept de regering op om hen financieel te helpen door onder andere hun belastingen kwijt te schelden en hun huurlasten over te nemen.

"Mijn land is volledig naar de kloten geholpen door angsthazen die geen beslissingen durven te nemen omdat ze niemand voor het hoofd willen stoten!", klinkt het. Bij dezen zegt hij dan ook zijn steun aan de VVD en Mark Rutte op. "Dit ruggengraatloze beleid slaat kant noch wal."

Tags Gordon