20-jarig meisje levensgevaarlijk toegetakeld door wilde honden: Gezicht is onherkenbaar

door: Redactie
wilde honden
Afbeelding bron: Shutterstock.com

Tatyana Loskutnikova, een schoonheidsspecialiste, is in Siberië aangevallen door een tiental wilde honden. De dieren takelden het meisje van 20 verschrikkelijk toe.

Tatyana Loskutnikova werd op 23 december 's ochtends door de honden aangevallen toen ze aan het wandelen was. Bij temperaturen van -22 graden rukten de wilde dieren de kledij van haar lichaam en beten tot op haar bot. Dat schrijft Daily Mail.

Een voorbijgangster die het zag gebeuren sloeg met een stok naar de dieren en riep om hulp. Een agent die ter hulp snelde werd zelf aangevallen door één van de honden, die werd doodgeschoten.

Toen de honden verjaagd konden worden en de hulpdiensten het meisje konden helpen, zagen ze hoe ernstig de verwondingen waren. Haar gezicht was onherkenbaar, de huid hing op vele plaatsen los.

Tatyana werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis waar ze voorlopig in coma wordt gehouden. De politie heeft sinds de aanval 10 honden doodgeschoten waarvan men denkt dat ze het meisje aanvielen. Men zal onderzoeken of de dieren hondsdolsheid hadden.