'Château Planckaert'-kijkers storen zich aan Junior Planckaert: "Heel de familie trapt erin"

door: LHX
junior planckaert interview 3
Afbeelding bron: Showbizz24

Op VRT 1 kan je momenteel naar het vijfde seizoen van 'Château Planckaert' kijken. Daarin zet de familie vol goede moet door met de werken aan het kasteel.

In 'Château Planckaert' zijn het vooral Francesco Planckaert en Christopher Timmerman die volop aan het kasteel werken. Junior Planckaert kan ook in dit seizoen niet veel doen.

Hij heeft namelijk nóg maar eens pech gehad. Tijdens een rally maakte hij een zware crash, met een gebroken ruggenwervel als resultaat. Hij moet dan ook opnieuw veel rusten en wordt gelukkig goed gesoigneerd door de rest van de familie.

Er zijn heel wat kijkers die het frappant vinden dat Junior telkens weer een excuus heeft om de rest van de familie al het werk te laten doen. "Junior zal rusten tot aan zijn pensioen", reageren ze ironisch op sociale media.

"Wanneer ga jij nu eens werken?", klinkt het ook. "Voilà, een reden gevonden om nooit meer te werken en de hele familie trapt erin!"

"Wat een mens toch allemaal doet om niet te moeten werken." "Er is daar maar één werker en het is geen Planckaert, maar de schoonzoon Christopher Timmerman."

Toch zijn het nog steeds de positieve reacties die overheersen. "Mooi om te zien hoe ze voor Junior zorgen!", luiden die. "Laat je maar goed verwennen, heel veel beterschap gewenst!" "Zooo een lieve familie."