Danira Boukhriss Terkessidis erg openhartig over kinderwens met vriend Ward Kerremans

door: COS
Danira Boukhriss - Ward Kerremans
Afbeelding bron: Instagram @danira__bt

Danira Boukhriss Terkessidis is al enige tijd gelukkig in de liefde. De presentatrice is samen met acteur Ward Kerremans.

Exact één jaar geleden raakte bekend dat Ward Kerremans en Danira Boukhriss Terkessidis de liefde bij elkaar hadden gevonden. Ze werden aan elkaar voorgesteld door gemeenschappelijke vrienden. De klik was er meteen.

Ward heeft al een zoontje van vier uit een eerdere relatie. Dat hij ooit met Danira aan gezinsuitbreiding zal doen, lijkt bijna een zekerheid. Danira heeft namelijk een grote kinderwens. "Ik heb al heel jong gevoeld dat ik kinderen wil", vertelt Danira in NINA.

Lang heeft Danira het idee gehad dat ze volledig klaar wil zijn om zichzelf opzij te zetten. "Ik wil het gevoel hebben: ik heb alles gedaan wat ik wilde en ik ben nu echt klaar voor die volgende stap in mijn leven", vertelt de presentatrice.

"Er waren periodes van 'Ik wil het wel, maar nu nog niet.' Ik hing te veel vast aan mijn vrijheid, aan spontane acties. Vrij zijn stond voor mij gelijk aan met niks of niemand rekening hoeven houden. Dat gevoel is nu minder."

"Ik denk dat ik op het punt ben dat ik het totaal niet meer erg zou vinden om elk weekend in de zetel door te brengen, zorgend voor een baby", besluit Danira.