Danira Boukhriss Terkessidis heeft de liefde gevonden bij iemand die we allemaal kennen

door: STG
Danira Boukhriss
Afbeelding bron: Photonews

Danira Boukhriss Terkessidis heeft een nieuwe liefde gevonden. Dat nieuws werd intussen ook bevestigd door de openbare omroep. Uiteindelijk vond ze de liefde bij iemand die we allemaal kennen.

De afgelopen weken werd er regelmatig geschreven over het liefdesleven van Danira Boukhriss Terkessidis. In een recent interview vertelde Danira nog dat het wel gekund zou hebben mocht ze samen een koppel geworden zijn met Kobe Ilsen. Toch besloten ze om goede vrienden te blijven.

En dus ging Danira haar zoektocht naar de liefde verder. Daar is nu verandering in gekomen. Het nieuws raakte bekend tijdens de voetbalpodcast ‘MIDMID’. Daarin was Ward Kerremans te gast voor een een special rond de voetbalploeg Manchester United. De acteur is een grote fan van de ploeg.

Sinds kort is hij dus ook fan van Danira. Ward is momenteel vooral bekend van zijn rol als Benjamin in de serie 'Billie vs Benjamin'.  Over het liefdesleven van de acteur weinig geweten. Ward heeft wel al een zoontje uit een vorige relatie.