Erg opvallend van Zita Wauters: "Ze weet dat heel goed te verbergen"

door: PMN
Zita Wauters op vakantie
Afbeelding bron: Instagram @zitawauters

Zita Wauters wacht een drukke zomer. Backstage zal ze bij 'Zomerhit' interviews afnemen met de aanwezige artiesten.  Het resultaat daarvan zien we op de sociale media.

De 18-jarige Zita Wauters heeft ondanks haar jonge leeftijd al heel wat ervaring in de showbizz. Een nieuwkomer kan je haar dus bezwaarlijk noemen. Intussen kent iedereen haar wel.

Zita zal trouwens niet alleen op 'Zomerhit' aanwezig zijn maar ook op 'Vlaanderen Feest'. Ook daar zal ze backstage interviews doen voor de sociale media. Zo kan ze op korte tijd heel wat ervaring opdoen.

Zita nam in het verleden ook deel aan de musical 'Kandanza'. Wie wilde deelnemen moest eerst de jury overtuigen. in die jury zat ook Giovanni Kemper. Hij was dat op dat moment nog samen met Laura Tesoro.

Zita wist te overtuigen door een nummer te brengen en richtte zich tot Laura. 'Het is goed, ga jij maar aan de kant. Ik ga er wel met Gio vandoor'. Een auditie die Gio altijd is bijgebleven. Hij en Zita zijn nadien vrienden geworden.

Gio zegt in Dag Allemaal dat Zita heel goed op beeld pakt. Er is hem wel iets opgevallen bij haar. "Ze is soms een stresskonijn, dat viel mij op toen we tijdens de 'Ketnet Musical' live gingen. Al wist ze dat goed te verbergen. Ze was superzenuwachtig maar toen ze een half uurtje voor de camera stond, was het alsof ze nooit iets anders had gedaan."