Fans speculeren over vervolg van 'Thuis': "Ik denk echt dat ze stopt"

door: ASX
Afbeelding bron: Photonews

Met maar liefst drie cliffhangers blijven de trouwe kijkers van 'Thuis' met heel veel vragen zitten na de seizoensfinale afgelopen vrijdag. Vooral voor de personages Marianne (Leah Thys) en Tamara (Tine Priem) ziet het er allesbehalve goed uit. Op social media wordt er naar hartelust gespeculeerd over het verdere verloop.

Op het einde van de aflevering zagen we hoe Marianne (Leah Thys) zichzelf ging aangeven bij de politie. De oermoeder uit 'Thuis' blijkt in een vlaag van woede advocaat Alexander Cosyns neergeknuppeld te hebben. Betekent dit het definitieve einde van madame Marianne uit de populaire VRT-soap?

Volgens heel wat fans wel. Leah Thys is inmiddels 78 en sukkelt al een tijdje met haar gezondheid. Eerder raakte bekend dat Leah weer onder het mes moet voor een knieoperatie. "Vermoedelijk stopt zij ermee. Mooie liedjes blijven niet duren", klinkt het op Facebook.

Ook andere fans lijken ervan overtuigd dat Leah Thys er de brui aan geeft. "Alweer een topactrice die eruit gaat, spijtig!", is een vaak terugkomende reactie. "Op deze manier gaat Leah eruit om op pensioen te gaan", lezen we ook. Of Leah Thys effectief uit 'Thuis' verdwijnt, weten we in september.