Gilles De Coster laat in zijn ziel kijken en vertelt voor het eerst over zwaar verlies dat hij als 11-jarige moest verwerken

door: WVDS
Zomeravonden Wim Lybaert en Gilles De Coster
Afbeelding bron: VRT

Goed gezelschap, lekker eten en zijn moestuin. Meer heeft Wim Lybaert niet nodig om er een ideale zomeravond van te maken. Vandaag gaat zijn nieuwe tv-programma ‘Zomeravonden’ van start.

Vier weken lang legt Wim Lybaert in het nieuwe programma ‘Zomeravonden’ elke avond een bekende persoon in de watten. Ze kiezen zelf wat er die avond wordt gegeten.

Midden in zijn heerlijke groene oase maakt Wim een gerecht klaar waar zijn gast fijne jeugdherinneringen aan heeft. Bij een heerlijke maaltijd en een vuurtje genieten ze van warme verhalen uit hun kindertijd. 

“‘Zomeravonden’ gaat niet over eten, maar over gerechten die een stroom herinneringen in gang zetten waar je instant gelukkig van wordt”, verduidelijkt Wim Leybaert de aanpak in zijn nieuwe programma.

Samen met Wim leren we zestien gasten op een andere manier kennen. Op 7 augustus verwelkomt Wim in de eerste aflevering programmamaker Gilles De Coster.

Gilles De Coster haalt tijdens zijn gerecht tomate farcie herinneringen op aan zijn moeder. Gilles verloor zijn mama toen hij nog maar elf jaar was, schrijft het .

Tags