Gloria Monserez openhartig over de liefde: "Geniet daar enorm van"

door: STG
Aaron Blommaert en Gloria Monserez
Afbeelding bron: Instagram @gloria_monserez

Gloria Monserez houdt haar lippen stijf op elkaar als het over de liefde gaat. Enkele weken geleden volgde een straffe uitspraak in Humo. “Ik heb de liefde van mijn leven ontmoet”, klonk het toen. Een naam kregen we toen niet. 

Een paar weken geleden liet Gloria Monserez zich nog uit over haar liefdesstatus in Humo. Toch kregen we geen bevestiging van de geruchten dat zij en Aaron Blommaert een koppel zijn. Deze week laat ze in Story iets dieper in haar kaarten kijken.

“Ja, ik hou van romantiek in mijn leven. Met een romantische film doe je me altijd een groot plezier. En Parijs, de stad van de liefde, is mijn favoriete citytrip. Maar ook lekker gaan eten in een goede setting werkt altijd voor mij", klinkt het. 

Of ze effectief met Aaron Blommaert een koppel vormt wil ze niet kwijt. Vast staat wel wat Gloria verstaat onder ware liefde: “Iemand bij wie ik zowel kan lachen als kan huilen. En iemand naast wie je zonder veel te zeggen in de zetel kan neerploffen met een zak chips. Maar misschien is humor nog wel het allerbelangrijkste. Ik geloof echt in liefde op het eerste gezicht. Als ik iemand tegenkom die ik supergraag zie, dan geniet ik daar enorm van", aldus Gloria.