Het loopt nu al grondig mis tussen Danira Boukhriss Terkessidis en haar nieuwe liefde Ward Kerremans

door: STG
Danira Boukhriss
Afbeelding bron: Photonews

Twee weken geleden maakte Ward Kerremans zijn relatie met Danira Boukhriss Terkessidis bekend. Die relatie lijkt nu al voor de nodige problemen te zorgen.

Het nieuws dat Danira Boukhriss Terkessidis opnieuw verliefd is kwam enkele weken geleden totaal onverwachts. Acterur Ward Kerremans, die Benjamin speelt in de serie 'Billy vs. Benjamin', maakte dat nieuws zelf bekend in de voertbalpodcast 'MIDMID'.

De communicatiedienst van de VRT bevestigde het nieuws. Zowel Danira als Ward besloten om beiden niet te reageren. Tot nu. In Dag Allemaal vertelt Ward voor het eerst over zijn relatie met Danira. 

De laatste tijd is de acteur vaak aan het werk in Nederland, waardoor hij vaak pendelt tussen Nederland en België. Ward heeft ook nog een zoontje uit een vorige relatie die in Nederland woont. Dat zorgt voor heel wat uitdagingen in de planning.

“Het is een pittige situatie. Ik heb geen twee woningen, dus ik zit heel veel in de auto en leef uit mijn koffer”, klinkt het.  De acteur geeft ook aan dat hij niet van plan is om te verhuizen naar België nu hij met Danira een relatie heeft.