Iedereen vertederd door superschattige beelden van ontmoeting Ella Leyers en Rik Verheye: "Zo romantisch!"

door: LHX
Rik Verheye en Ella Leyers
Afbeelding bron: GoPlay

Ella Leyers en Rik Verheye zijn tegenwoordig zonder twijfel het populairste showbizzkoppel. Ze leerden elkaar kennen achter de schermen bij 'De Slimste Mens ter Wereld'.

De vonk tussen Ella Leyers en Rik Verheye is overgeslagen tijdens het maken van de trailer van 'De Allerslimste Mens ter Wereld'. Zij hing toen aan een kruis genageld en Rik was verkleed als Romein. 's Avonds gingen ze iets drinken en van het een kwam het ander.

Volgens 'Vrede op aarde'-presentator Sven De Leijer is het echter allemaal begonnen in 'De slimste mens 20', het programma waarin verschillende duo's terugblikten op de afgelopen seizoenen van 'De Slimste Mens'. Eén van die duo's waren Rik en Ella.

Dankzij een vernuftige montage van de beelden lijkt het alsof de twee tortelduifjes steeds meer naar elkaar toegroeien, met verliefde blikken en schalkse aanrakingen. Ella Leyers vindt het erg grappig, en deelt de beelden dan ook op Instagram.

Ze worden op veel enthousiasme onthaald. "Hilarisch!", klinkt het in de commentaren. "Zo romantisch!" "Hoe schattig is dat!"